Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΤΟ "ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟ"Δ.Σ ΤΗΣ ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝ ΥΣΧΕΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΙΣ ΦΙΝΤΕΞΠΟΡΤ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ" ΑΓΩΝΑ" ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.ΑΝ ΟΝΤΟΣ ΥΣΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΤΕ ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ¨!!

7 σχόλια:

  1. Αγαπητοίτου Δ.Σ ζητάμε και είστε υποχρεωμένοι να εμφανίσετε, τα στοιχεία ολα που αναφέρουν το ακριβές ποσό ταμείου που παραλάβατε απο το πρώην Δ.Σ ,τα ακριβή ποσα που αύξησαν και απο που ,το ταμείο,[η όποια δώρεα και βόηθεια πάντα συνοδεύετε απο έγραφο που αναφέρει τον φόρεα και το ποσό]και ολες τις αντίστοιχες αποδείξεις που δικαιολογούν το άδειασμα του ταμείου των εργαζομένων τις fintexport.Επίσης θέλουμε να γνωρίζουμε για πιο λόγο αλλάξατε το καταστατικό ,τι αναφέρει το καινούριο?[που αρνηθήκατε να διαβάσετε]και θέλουμε να δούμε και την απόδειξη που πρέπει να ανάγραφει το ποσό των 1.500 ευρω που είπατε πως σας κόστισε.[ακριβά τα καταστατικά αυτή την εποχή ρε παιδιά].ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ ΣΑΣ ΟΤΙ ΞΟΔΕΥΤΙΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ, ΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΠΟΙΩΝ ΣΑΣ?ΚΤΙΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΒΟΗΘΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΑΣΤΕΙΑ. ΔΩΣΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΤΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και στοιχεία να φέρουνε λεφτά ΔΕΝ θα φέρουνε. Να 'ταν κι άλλα. Στις πλάτες μας στηρίξανε τον αγώνα τους αλλά μόνο αυτοί "φάγανε". Αφού δεν πήγαμε όλοι όσοι δεν συμφωνούσαμε μαζί τους να τους πετάξουμε με τις κλωτσιές έξω φταίμε κι εμείς. Τους αφήσαμε να αλωνήσουν και να κάνουν ότι ήθελαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγουρα φταιμε κι εμεις αλλα να μαθει ο κοσμος το τι ειναι το Π.Α.Μ.Ε που βρησκετε ταχα στο πλευρο τον ανεργων εργατων.Για να μην λεμε και ψεματα,βρησκετε στο πλευρο των εργατων,αλλα οχι τον ανεργων,τον ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΝΑΙ.

      Διαγραφή
  3. Απευθυνομαι σε ολους οσους ειχανε παει στην τελευταια συνελευση του Δ.Σ στην ομοσπονδοια. Αληθευει οτι ο κυριος ΜΑΥΡΟΥΚΛΗΣ απο τον πολλη αγωνα που εδωσε για κλεισει την ΦΙΝΤΕΧΠΟΡΤ εχει μεινει ο μισος??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπα μάλλον φήμες είναι... Αφού τον "τάιζε" καλά το παμε και η ομοσπονδία για να έχει δυνάμεις. Δεν βλέπατε τις φωτογραφίες με τα καφάσια τα λαχανικά, τα κρέατα, αρνιά, γλέντια; Ξεχνάτε ότι δεν έδιναν σε άλλους, που είχαν πραγματικά ανάγκη, γιατί τα έτρωγαν μόνο αυτοί μεταξύ τους για να έχουν δυνάμεις για τον "αγώνα" τους. Αν αδυνάτισε μάλλον θα έκανε και αυτός "γυμναστική" στο "ροζ" εργοστάσιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι ξεφτηλες και αλλοι τρωνε στην εκλησια τα ρεμαλια.

      Διαγραφή